Kitbedrijf Haarlem

Kitbedrijf Haarlem voor professionele kitservices

Verzekerd zijn van professioneel kitwerk en een betrouwbare service? Schakel dan de deskundige vakmannen in van Kitbedrijf Haarlem. Al meer dan 15 jaar zijn wij in de regio Haarlem specialist in flexibele voegafdichtingen en kitten, en hebben een ruim portfolio aan vaste klanten en opdrachtgevers. Daarbij werken we niet alleen voor particulieren, ook de zakelijke markt kan op ons rekenen voor het verzorgen van kitservices bij nieuwbouw, renovaties en utiliteitsbouw.

Wij leveren kitwerk voor:

– natte ruimtes; toiletruimtes, badkamers, douches, wasruimtes

– keukens

– vloeren, kelders, trappen

– gevels en dakaansluitingen

– zwembaden

– venster-kozijn aansluitingen

– dakkapellen

– balkons

– lichtkoepels

Voor industriële objecten leveren we:

– esthetische afdichtingen constructies

– voegafdichtingen betonnen elementen (wegen, bruggen, balkons, galerijen)

– dilatatievoegen

– brandwerende afdichtingen (NEN-gecertificeerd)

– vloeistofdichte en vloeistofkerende vloerafwerkingen

Ook kitadvies, inspectie en analyse

Behalve voor het aanbrengen van voegafdichtingen is Kitbedrijf Haarlem ook in te schakelen voor verwijdering van oude kitresten bij oudbouw en renovaties. Bovendien kunt u onze expertise ook gebruiken voor inspectie en analyse voor de juiste soort kitafwerking. Wij hebben altijd passende oplossingen voorhanden die aansluiten op uw wensen.

Verder werkt ons team vlot en schakelt snel, en onze experts kunnen al op korte termijn bij u langskomen voor advies en uitvoer. En daarbij maken we geen onderscheid of het om een kleine klus gaat, zoals een badkamer of keuken kitten, of het volledig verzorgen van de voegafdichtingen bij een nieuwbouwproject. Iedere opdracht krijgt van ons 100% de aandacht.

Altijd gecertificeerde kitters

Onze kitters doen professioneel en betrouwbaar hun werk. Dat betekent dat u kunt rekenen op voor dit vak goed opgeleide deskundigen met ruime ervaring in diverse projecten. Bovendien zijn wij volledig VCA gecertificeerd. Ook werkt iedereen bij Kitbedrijf Haarlem uitsluitend met duurzame kitten die voldoen aan alle NEN-normen.

Onze medewerkers zijn verder volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kitwerken en voegafdichtingen en weten dit ook op de juiste wijze toe te passen. Zo bent u verzekerd van goed kitwerk met een lange levensduur dat bovendien snel en zorgvuldig wordt aangebracht. Er wordt schoon gewerkt, dus zonder resten achter te laten op pas getegelde wanden en vloeren. En de ruimte is meestal na 24 uur helemaal gebruiksklaar. Ook heeft Kitbedrijf Haarlem een vestiging voor Kitbedrijf Amsterdam

100% waterdicht en strak kitwerk

Bij een nieuwe keuken of badkamer bepaalt het tegelwerk de uiteindelijke uitstraling. Om daar zo lang mogelijk van de genieten is een goede kitafwerking cruciaal. Kitranden worden niet alleen om esthetische redenen aangebracht – dus om randen en kieren zo strak en glad mogelijk op te vullen- , het zorgt ook voor en waterdichte afsluiting. Op die manier komt er geen vocht of vuil tussen bijvoorbeeld het bad en de tegelwand of achter het werkblad in de keuken. Bovendien vereenvoudigt een goede kitrand het schoonhouden van de ruimte.

U zult zich verbazen over hoeveel kieren en randen er eigenlijk zijn in dergelijke ruimtes. Kitbedrijf Haarlem weet ze allemaal te vinden!

Deskundige analyse voor de juiste kit

De levensduur van een nieuwe kitrand is sterk afhankelijk van de ondergrond en de toepassing van de juiste soort kit daarop. We zie vaak dat kit poreus wordt of los gaat laten als dit niet op elkaar is afgestemd. Kitbedrijf Haarlem geeft de zekerheid dat de aangebrachte kit wel houdt.

Onze kitters doen altijd eerst een analyse van de ondergrond en stemmen daar de kitsoort op af. Zo zal op zuigende ondergronden van natuursteen en marmer een extra hechtende kit worden aangebracht die ook zuurvrij is. Zodat wordt de onderlaag niet aangetast. U heeft verder keuze uit diverse kleuren kit, maar kan ook kiezen voor transparant. Wij kunnen met voorbeelden laten zien welk effect iedere kleur binnen uw ruimte heeft. Kitbedrijf Haarlem is ook gespecialiseerd in het afkitten van ramen en heeft hier een samenwerking met een vaste partner.

OFFERTE OPVRAGEN OF AFSPRAAK MAKEN?


Bij Kitbedrijf Haarlem kunt u altijd rekenen op scherpe prijzen voor kitwerk. Bovendien kunt u naast Haarlem en omgeving ook elders in de Randstad een beroep doen op onze services. Bel [TELEFOONNR] om direct een afspraak te maken, een offerte aan te vragen of advies te krijgen van onze kitexperts. Mailen kan natuurlijk ook via [MAIL].