Door de jaren heen hebben wij als kitbedrijf in Haarlem al veel klanten geholpen met onze diensten. Bekijk hieronder een overzicht van klanten die naar volle tevredenheid door ons zijn geholpen met hun kitwerk.

Placeholder Image

Badkamer perfect gekit

Onze nieuwe badkamer in ons huis in Haarlem is perfect gekit door Kitbedrijf-haarlem.nl. Met de juiste kleur heeft de kitter heel mooi werk afgeleverd. Nu 5 maanden in gebruik en geen lekkages.
Placeholder Image

Keuken laten kitten

Onze keuken was aan vernieuwing toe. Kit laten verwijderen en opnieuw kit laten aanbrengen. Goed en snel werk geleverd. Tevreden klant
Placeholder Image

Badkamer laten kitten

Wij wonen in Haarlem en zochten een kitbedrijf voor het kitten van onze badkamer. Na verschillende offertes te hebben aangevraagd zijn wij akkoord gegaan met kitbedrijf-haarlem.nl en zijn voor, tijdens en na de opdracht goed geïnformeerd en super tevreden met het eindresultaat.
Placeholder Image

Toilet gekit door kitbedrijf-haarlem.nl

Wij hebben een nieuwbouw woning en daar hebben wij twee toiletten in zitten. Deze zijn opgeleverd zonder kitwerk en moesten zsm worden afgekit. Via de website een prijsopgave gedaan en konden diezelfde week nog langskomen in Haarlem om het kitwerk in onze toiletten te doen. Helemaal super!